Besiktning

PreCendo i Stockholm fortsätter sin etablering och söker besiktningspersoner inom brandlarm och vattensprinkler.

Vem söker vi?

En etablerad besiktningsingenjör inom brandlarm eller sprinkler, gärna med 2 års erfarenhet. Du lockas av att arbeta självständigt, har god administrativ förmåga och du tar ansvar för din arbetsprestation. 
Som person har du ett positivt och trevligt förhållningssätt och du ser det som en självklarhet att dela med dig av dina kunskaper till övriga medarbetare.

Du är verksam i Stockholm med omnejd.


Följande ser vi som meriterande:

  • Gärna flera behörigheter som besiktningsman
  • Projektering
  • Riskinventering
  • Utbildningserfarenhet, gärna inom brandsäkerhet
  • Framtagande av brandskyddsdokumentationer
  • Systematiskt brandskyddsarbete, SBA
  • Etc


Din kommande arbetsgivare

PreCendo är ett etablerat besiktningsföretag sedan 25 år. Företaget är certifierat av SBSC som besiktningsfirma brandskyddsanordningar enligt SBF 1003. Samtliga våra medarbetare på fältet är för närvarande behöriga ingenjörer samt godkända besiktningsmän inom brandlarm, vattensprinkler och/eller gassläckanläggningar.

Vi erbjuder utbildningar inom förebyggande brandsäkerhet inom räddning och allmän brandkunskap samt håller diverse behörighetskurser för anläggningsskötare vattensprinkler och brandlarm.

PreCendo erbjuder även förfrågningshandlingar (rambeskrivningar) på samtliga anläggningstyper, infordrar och granskar anbud, medverkar vid upphandling och utför kontroller under installationsskedet. Vi medverkar också vid utredningar inom samtliga anläggningstyper, Vi erbjuder också färdiga koncept för Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA) både för fastighetsägaren och verksamheten.

Våra uppdragsgivare finns inom samtliga delar av näringslivet, privata som offentliga. PreCendo jobbar i huvudsak i Sverige, men har under senare år utfört uppdrag i bl.a. Ryssland, Kina, Estland, Lettland, Polen och Slovakien.

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc.